Hotline
+905528849733

Makyaj ve Cilt Bakımı 4 Güzellik Sırrı

Herkesin vakit kazandıran ya da problem çözücü birkaç güzellik ipucu vardır. Bunlara güzellik sırları diyoruz. Güzellik sırları nesilden nesile geçmiş, bazıları da sırf ihtiyaç sonucunda bulunmuştur.
Hepimizin kendine göre sık sık kullandığı güzellik sırları vardır. Önceden hiç duymadığımız ancak köşeye sıkışınca deneyip bulduğumuz güzellik sırları da mevcut.
Her şeyin bir ilki vardır. Öyleyse, bildiklerimizi paylaşmanın tam sırası. Şimdi favori güzellik sırlarımı sizinle paylaşacağım. Bazıları eski moda olsa da genç kuşaklara aktarılmasında fayda var.
 
Güzel Dudaklar
Dolgun ve harika dudaklar istiyorsanız bu güzellik sırrına bir şans tanıyın. Dudaklarımızda stratum corneum adı verilen koruyucu dış tabaka olmadığından kuruma ve çatlamaya karşı oldukça hassastırlar. Harika dudakların sırrı, dudaklarınızdaki ölü derileri temizlemekte gizlidir. İlk adım, eski yöntem olan diş fırçası tekniği. Islak bir diş fırçasını alın, nazikçe ve dairesel hareketlerle dudağınıza masaj yapın ve ölü deriden kurtulun. Sonra nemlendirici dudak kreminizi sürün ve işte mükemmelliğe bir adım daha yakınsınız.
 
Çatlamış Pudrayı Düzeltmek
Hiç yeni bir far, allık, bronzlaştırıcı ya da yüz pudrası alıp yanlışlıkla düşürdünüz mü? Bakmaya korktuğunuzu görür gibiyim, çünkü muhtemelen parçalara ayrılmıştır. Hayal kırıklığına uğrattığını biliyorum, siz de benim gibiyseniz, bir an önce silkelenin ve durumu tersine çevirmeyi deneyin. Uzman bir makyöz arkadaşım, bir keresinde bana bir güzellik sırrı verdi ve tahmin edin ne oldu? Kesinlikle işe yarıyor. Pudranızın içine ufak bir miktar alkol ekleyin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Karışımı bir kaşık kullanarak düzleyin ve bir gece kurumaya bırakın. Yeni alınmış gibi olacak!
 
Sihirli 3
Aydınlatıcı ve bronzlaştırıcılarla yeni şeyler denemeye bayılıyorum ama çoğu zaman makyaja ayıracak vaktim pek olmuyor. Mükemmel gölgeleme ve aydınlatmaya ihtiyacınız varsa bu Sihirli 3’ü deneyin. Elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarıp yüzünüzün temel hatlarını belirginleştirecek. Fondöteninizi sürdükten sonra makyaj fırçanıza bronzlaştırıcınızı iyice yedirin. Alnınızın sağ ya da sol tarafından şakaklarınızın üzerinden başlayarak yüzünüzde ters 3 şekli çizin. 3 şeklinin orta kısmı, elmacık kemiklerinizin altına gelmeli. Alt kısmı ise çene kemiğinize kadar uzanarak dudağınızın bittiği kısmın altına denk gelmeli. Daha sonra aynı işlemi yüzünüzün diğer kısmına uygulayın. Sihirli 3, güneş ışınlarının yüzünüze ilk temas ettiği yerleri ortaya çıkardığından, oldukça etkili bir sonuç veriyor. Elmacıkkemiklerinize aydınlatıcı sürdüğünüzde işlemi tam anlamıyla bitirmiş olacaksınız. Bu harika güzellik sırrı bende her zaman işe yaramıştır.
 
Masum Cilt
Ne varsa eskilerde var. Cildiniz artık eskisi gibi parlamıyor ve daha mat, daha cansız görünüyorsa bu güzellik sırrını deneyin. Sıvı fondöteninize günlük nemlendiricinizi ekleyin ve her zamanki gibi kullanmaya devam edin. İlave nemlendirici, cildinizi ışıl ışıl parlatacak.
 
Jacquie Carter
Herbalife Global Dış Beslenme Ürün Eğitmeni ve Dış Beslenme Ürün Pazarlama Direktörü